fbpx
skip to Main Content
JongStel-2500x380

Je eigen makelaar

Het verkopen, zoeken en kopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Mijneigenmakelaar.nl is er om jouw belangen hierbij optimaal te behartigen. Als vastgoedprofessionals bieden we met een laagdrempelige formule en hoge kwaliteit, de beste dienstverlening.

Mijneigenmakelaar.nl werkt uitsluitend met zelfstandig ondernemers. Daardoor ben je verzekerd van een eigen persoonlijke makelaar die graag een beetje harder loopt voor jou. Dat doen ze ook nog eens tegen scherpe tarieven. Onze makelaars zijn zowel register makelaar als ook register taxateur en zijn ingeschreven in een van de makelaarsregisters en in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Daarnaast zijn ze aangesloten bij de branchevereniging VBO Makelaar en worden ze ieder jaar bijgeschoold en getoetst op hun vakbekwaamheid. Hiermee wordt de hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd en aan alle kwaliteitseisen voldaan. 

Als vastgoedprofessionals met een gedegen vakopleiding, vakkennis, commerciële ervaring en een dosis creativiteit zijn wij de juiste partij voor jouw persoonlijke vastgoed vraagstukken. Elke dag opnieuw streven we ernaar dat klanten onze dienstverlening als uitermate prettig, doeltreffend en als vanzelfsprekend ervaren. Jij bent tenslotte onze beste ambassadeur.

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je woning waard is? Jouw eigen lokale makelaar komt graag bij je langs om kennis te maken en geheel vrijblijvend de waarde van jouw huis te bepalen.

Brochure

Alle informatie op deze website staat overzichtelijk in onze brochure. Download hem hier en lees alles nog eens rustig door. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Jouw makelaar in de regio

Samen jouw woning verkopen in Enschede, Hengelo, Borne, Haaksbergen, Boekelo, Losser, De Lutte, Dinkelland, Overdinkel, Delden, Diepenheim, Goor, Oldenzaal, Zenderen, Bornerbroek, Almelo, Tubbergen, Albergen, Weerselo, Ootmarsum, Denekamp, Deurningen, Vriezenveen, Eibergen, Neede, Borculo, Ruurlo, Lochem, Winterswijk, Beltrum, Haarlo, Groenlo, Rietmolen, Lichtenvoorde, Lievelde, Aalten, Zelhem, Varsseveld, Berkelland en Oost Gelre.
Neem contact met ons op.

Caroline-200x200

Caroline de Vries
Regio Noord Twente
+31 6 29 16 44 54
caroline@mijneigenmakelaar.nl

Hilde

Hilde Weerman
Regio Zuid Twente
+31 6 14 66 65 55
hilde@mijneigenmakelaar.nl

Henk-200x200

Henk Weerman
Regio Achterhoek / Vestiging Winterswijk
+31 6 51 69 12 66
henk@mijneigenmakelaar.nl

Klanten beoordelen
ons in 2019 met een

9,7

Mijneigenmakelaar.nl
Verkoop
Aankoop
Taxatie

Locaties
Oude Veenweg 101
7548 PJ  Boekelo

Kleinhoonte 10,
7101 BG  Winterswijk

+31 85 06 08 002
info@mijneigenmakelaar.nl

©2021 Mijneigenmakelaar.nl | Alle rechten voorbehouden | Privacy Statement | Branding en website: Sterk-id.nl

Back To Top
Funda