fbpx
skip to Main Content
JongStel-2500x380

Je woning verkopen

Je gaat jouw woning verkopen? Omdat je dit waarschijnlijk niet elke dag doet, is het verstandig om je te laten adviseren door een betrokken en deskundige makelaar. Daarmee regel je alle belangrijke (juridische) zaken meteen goed en voorkom je stress of problemen tijdens het verkoopproces.

Mijneigenmakelaar.nl begeleidt je in het verkoopproces, zoals jij dat wilt. Je kunt daarvoor kiezen uit vier pakketten. Deze variëren van nagenoeg alles zelf doen tot een volledige dienstverlening. Welk pakket je ook kiest; je krijgt alle ondersteuning die nodig is om het verkoopproces goed en met vertrouwen te doorlopen.

In de vrijblijvende kennismaking met jouw persoonlijke makelaar krijg je een gratis waardebepaling van de woning en uitleg over de dienstverlening van Mijneigenmakelaar.nl. Aan de hand van dit gesprek bepaal je of je de verkoop via ons wilt starten en met welk pakket.

Zelf verkopen: de regie in eigen handen!

Het beste van twee werelden: het voordeel van zelf verkopen en de expertise van jouw eigen lokale makelaar. Kies het pakket dat het beste bij je past. Bij het Basis pakket regel je de meeste zaken zelf. Met het Plus pakket kies je voor extra onder­steuning. En met het Compleet pakket voor meer maatwerk.

Pakket 1: basis € 695,-
Woningrapportage
Benodigde documenten
Te-koop-bord
Funda plaatsing
Funda statistieken
Digitale Helpdesk
Deelname Open huis
Onderhandelingen
Online woningdossier
Opstellen Koopovereenkomst
Pakket 2: Plus  € 895,-
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Mijneigenmakelaar_rondeplus_icon.png Fotografie
Pakket 3: Compleet € 1.295,-
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Mijneigenmakelaar_rondeplus_icon.png Fotografie, plattegronden etc
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Mijneigenmakelaar_rondeplus_icon.png Digitale brochure

Alles-in-één: de makelaar verkoopt je woning

De makelaar, vastgoedtaxateur, stylist, fotograaf en grafisch vormgever gaan direct voor je aan de slag. Zodra alles gereed is komt de woning op Funda. Mijneigenmakelaar.nl verzorgt de bezichtigingen en de onderhandelingen, en houden je uiteraard van alles op de hoogte. Nadat er een (ver)koopakkoord is bereikt, wordt de koop­overeenkomst opgemaakt en zorgen wij voor de gehele afwikkeling tot en met de overdracht bij de notaris. 

Vaste opstartkosten € 795,-
Interieur styliste
Funda plaatsing
Kadastrale/gemeente leges
Onderzoek van bodem
Inmeten NEN 2580
Onderzoek bestemming
Onderzoek juridische zaken
Fotografie/presentatiepakket
Pakket 4: tarief 1 woning < 250.000,- € 2.750,-
Pakket 4: tarief 2 woning < 350.000,- € 3.750,-
Pakket 4: tarief 3 woning < 500.000,- € 4.750,-
Pakket 4: tarief 4 woning > 500.000,- € 5.950,-
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Mijneigenmakelaar_rondeplus_icon.png Volledige dienstverlening

Mijneigenmakelaar.nl werkt met toegankelijke, gedreven, proactieve en creatieve partners. Je krijgt een makelaar die het beste bij je past. Gratis waardebepaling of vrijblijvende informatie over verkoop?
Bel naar 085 06 06 002 voor mail voor een afspraak.

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je woning waard is? Jouw eigen lokale makelaar komt graag bij je langs om kennis te maken en geheel vrijblijvend de waarde van jouw huis te bepalen.

Brochure

Alle informatie op deze website staat overzichtelijk in onze brochure. Download hem hier en lees alles nog eens rustig door. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
Funda