fbpx
skip to Main Content
JongStel-2500x380

Een woning kopen

Wij weten als geen ander dat het allereerste gevoel bij de aankoop van een nieuwe woning, jouw nieuwe ‘thuis’, erg belangrijk is. Het gevoel van een warme jas om je heen.

Het aankoopproces heeft tijd nodig en tijd is een uitdaging in de snelle markt van vandaag. Wij halen alles uit de kast om een geschikte woning voor je te vinden. We gaan onder andere op zoek naar woningen die nog niet op de markt worden aangeboden. Wij bieden je deze uitgebreide en volledige dienstverlening voor € 1.895,- all-in. Heb je al een woning op het oog? Dan helpen we jou bij de aankoop voor € 1.295,- all-in.

Naast het eerste gevoel spelen uiteraard veel andere zaken zoals juridische maar ook bouwkundige, een belangrijke rol in het aankoopproces. Dat eerste gevoel, dát laten we graag aan jou over. Laat jij de overige belangrijke zaken aan ons over?

Een aankoopmakelaar verdient zichzelf nagenoeg altijd terug! Bel vrijblijvend met één van onze makelaars voor een kennismaking of meer informatie.

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je woning waard is? Jouw eigen lokale makelaar komt graag bij je langs om kennis te maken en geheel vrijblijvend de waarde van jouw huis te bepalen.

Brochure

Alle informatie op deze website staat overzichtelijk in onze brochure. Download hem hier en lees alles nog eens rustig door. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Jouw makelaar in de regio

Samen jouw woning verkopen in Enschede, Hengelo, Borne, Haaksbergen, Boekelo, Losser, De Lutte, Dinkelland, Overdinkel, Delden, Diepenheim, Goor, Oldenzaal, Zenderen, Bornerbroek, Almelo, Tubbergen, Albergen, Weerselo, Ootmarsum, Denekamp, Deurningen, Vriezenveen, Eibergen, Neede, Borculo, Ruurlo, Lochem, Winterswijk, Beltrum, Haarlo, Groenlo, Rietmolen, Lichtenvoorde, Lievelde, Aalten, Zelhem, Varsseveld, Berkelland en Oost Gelre.
Neem contact met ons op.

Caroline-200x200

Caroline de Vries
Regio Noord Twente
+31 6 29 16 44 54
caroline@mijneigenmakelaar.nl

Hilde

Hilde Weerman
Regio Zuid Twente
+31 6 14 66 65 55
hilde@mijneigenmakelaar.nl

Henk-200x200

Henk Weerman
Regio Achterhoek / Vestiging Winterswijk
+31 6 51 69 12 66
henk@mijneigenmakelaar.nl

Klanten beoordelen
ons in 2019 met een

9,7

Mijneigenmakelaar.nl
Verkoop
Aankoop
Taxatie

Locaties
Oude Veenweg 101
7548 PJ  Boekelo

Kleinhoonte 10,
7101 BG  Winterswijk

+31 85 06 08 002
info@mijneigenmakelaar.nl

©2021 Mijneigenmakelaar.nl | Alle rechten voorbehouden | Privacy Statement | Branding en website: Sterk-id.nl

Back To Top
Funda